Varná kúpeľ objemu 9 l. Metóda Sous-Vide prípravy pokrmov za vopred nastavenej teploty, ktorá sa udržiava s presnosťou ± 0,2 ° C. Obsahuje všetky funkcie štandardného CSC.Potraviny v surovom stave vákuovo zabalené sa upravujú pri nízkej teplote od 56 do 95 ° C. Pokrmy si zachovávajú takmer svoju hmotnosť a všetky živiny. Rozmer komory (š x h x v) 235 x 297 x 145 mm, počet komôr 1.Rozmer zariadenie (š x h x v) 274 x 334 x 291 mm.Príkon 600 W. Bez výpustného kohúta.
Tieto webové stránky používajú dočasné súbory cookies iba na zaistenie funkčnosti obchodného portálu. Nepoužívame žiadne sledovacie nástroje ani na účely reklamy, analýzy návštevnosti webových stránok ani na zistenie zdroja návštevnosti.