Varenie SOUS-VIDE je spôsob pomalého varenia mäsa vo vákuu. V dôsledku toho je mäso ďaleko šťavnatejšie a zachováva si ďaleko viac prírodných chutí. Výborne drží pohromade, ale pritom sa pod vidličkou rozpadnú na vlákna.VÝHODY: proti klasickému pečeniu bude mať Vami pripravované mäso menší úbytok váhy, čím sa výrazne zlepší ekonomika Vašej reštaurácie na najdrahšej surovine.Prístroj je vyrobený z nerezovej ocele. Prevedenie: GN 2/3 alebo GN 1/1. Kapacita: 14-22 litrov. Citlivá elektronika udržuje teplotu s presnosťou +/- 0,3 °C. Statický ohrev, funkcia Delta T. Aktuálna teplota sa zobrazuje na digitálnom displeji. Súčasťou dodávky je viečko. Možnosť programovania, dá sa uložiť 5 programov. Rozsah teplôt: 24-99 °C. S výpustným kohútikom.
Prevedenie GN 2/3Rozmery Š x H x V: 390 x 360 x 300 mmKapacita: 14 lPríkon: 1,15 kW / 230 VPrevedenie GN 1/1Rozmery Š x H x V: 565 x 360 x 300 mmKapacita: 22 lPríkon: 1,7 kW / 230 V
Tieto webové stránky používajú dočasné súbory cookies iba na zaistenie funkčnosti obchodného portálu. Nepoužívame žiadne sledovacie nástroje ani na účely reklamy, analýzy návštevnosti webových stránok ani na zistenie zdroja návštevnosti.